Uw aankoopmakelaar in Arnhem en omgeving

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij helpen u bij aankoop

Een woning kopen; of het nou de eerste of de vijfde keer is dat u een woning koopt, het is en blijft een spannend en vaak intensief traject. Wij staan u graag bij als aankoopmakelaar!

Zoeken, beoordelen, onderhandelen: met onze schat aan ervaring en ruime kennis van de woningmarkt van Arnhem en omgeving, helpen we u graag de perfecte woning tegen de beste prijs te bemachtigen. Met ons aan uw zijde koopt u met een gerust hart een nieuwe woning.

Onze aankoopspecialisten

Direct contact opnemen

Eerlijk duurt het langst

Wij geven altijd een eerlijk advies. Is dit de perfecte woning die precies past bij uw financiële mogelijkheden en (toekomst)wensen? Mooi! Hebben wij twijfels over de voorwaarden of de bouwkundige staat? Dan vertellen wij het ook.

Zo gaan we te werk

Stap 1
Uw wensen staan centraal

We willen geen huis maar een thuis voor u vinden. Daarom bespreken we samen uw situatie en wat u echt belangrijk vindt. Want pas als we u kennen en precies weten wat uw mogelijkheden en wensen zijn, kunnen we u echt goed helpen.

Stap 2
De zoektocht

Ons team doet er alles aan om de perfecte woning voor u te vinden. Daarnaast ontvangt u dagelijks per e-mail het nieuwste aanbod. Zit er een match tussen? Dan gaan we samen bezichtigen.

Stap 3
Bezichtigen

Tijdens de bezichtiging kijken we met een professioneel-kritische blik mee. Is de vraagprijs reëel? Hoe is de staat van de woning? En hoe zit het met bijvoorbeeld bestemmingsplannen? Na de bezichtiging geven wij graag een onderbouwd advies.

Stap 4
onderhandelen

Zijn we er samen over uit dat de perfecte woning is? Dan gaan wij er alles aan doen om ook het financiële plaatje kloppend te maken. Wij hakken regelmatig met het onderhandelings-bijltje, daardoor weten wij wat we moeten doen om deze woning onder de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs te krijgen.

Stap 5
De koopovereenkomst

We vinden het belangrijk dat u precies weet wat u ondertekent. Daarom leggen we alle kleine lettertjes aan u uit. Uiteraard controleren we alle documenten op juistheid en zorgen we ervoor dat alles perfect in orde is voor de overdracht.

Stap 6
Van huis naar thuis: inspectie en overdracht

Om te voorkomen dat u later voor ongewenste verrassingen komt te staan, voeren we samen een eindinspectie uit en nemen we de meterstanden op. Daarna gaan we samen naar de notaris voor het belangrijkste moment: de overdracht! Heeft u daarna nog vragen? De deur staat natuurlijk nog steeds voor u open.