Aankoopmakelaar Arnhem en omgeving

Begeleiding van A tot Z

Als u op het punt staat om een woning te kopen, komen er allerlei zaken en vragen op u af. Al met al is het kopen van een woning een bijzondere aangelegenheid, waarbij zowel gevoel als gezond verstand komt kijken. Dan is het goed om te weten dat het team van Petra voor u klaar staat.

We zijn meer dan vertrouwd met de lokale markt, het rondkrijgen van de deal, een eventueel bouwkundig onderzoek, het uitonderhandelen van de vraagprijs of een bevestiging dat het huis dat u op het oog heeft een goed huis is etc. Kortom: de aankoop van een woning kunt u met een gerust hart aan het team van Petra overlaten. Wij zijn gewend om met dit bijltje te hakken en begeleiden u van Aa tot Zz.

Neem contact op Bekijk ons aanbod

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Altijd een eerlijk advies

U kunt altijd vertrouwen op een eerlijk advies. Houd er rekening mee dat het mes aan twee kanten snijdt.

Goed nieuws vertellen we u natuurlijk graag, maar slecht nieuws hoort er soms ook bij. Dit betekent dat als de bouwkundige staat slechts is, wij u hierover helder informeren. Net zo goed als dat we eerlijk zijn over een (te) hoge vraagprijs. Uiteraard beslist u uiteindelijk zelf, maar wij houden u een spiegel voor!

  • Bedankt Petra De Kleermaeker en je team. Wat jullie voor mij gedaan hebben. Heel bijzonder!

    Riny van Aalten
    Verkoper

Onze werkwijze

Petra De Kleermaeker Makelaardij is uw partner bij uitstek om de juiste waarde te bepalen en u vervolgens bij te staan met deskundig en persoonlijk advies.

Ons team gaat dan voor u op zoek. Wanneer we samen met u een passende woning hebben gevonden, starten we de onderhandelingen en begeleiden we u gedurende het gehele traject: van de bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Meer weten?

Wij nodigen u van harte uit voor een geheel vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor.

Neem contact op