Terug naar overzicht

Nieuws

6 June 2017

Deze zomer je huis verkopen?


De lage hypotheekrente maakt deze periode zeer geschikt om te verhuizen. Voordat je kunt verhuizen moet je misschien eerst je huidige woning verkopen. Wij geven je drie tips die zeker bij zullen dragen aan een succesvolle verkoop van je huis!

Als je je huis wilt verkopen, kijk dan eens kritisch naar je interieur

Waarschijnlijk vind jij de inrichting van je huis mooi en past het helemaal bij jouw smaak. Ook de kleur op de muur en de vitrinekast vol foto’s met fijne herinneringen. Maar de kijker die straks misschien jouw huis gaat kopen, kan natuurlijk een compleet andere smaak hebben. En dus wil je voorkomen dat de kijker afknapt op je interieur.
Voor de verkoop van je woning is het een aanrader om je woning zo neutraal mogelijk in te richten. Zo voorkom je dat mensen het op basis van smaak laten afweten. Kies voor rustige kleuren op de muur en een neutrale inrichting.
Kom je er zelf niet helemaal uit? Schakel dan een interieurstylist in.

Zorg voor een opgeruimd huis

Ken je de uitdrukking ‘less is more’? Dit geldt ook als het om een huis verkopen gaat. Zorg ervoor dat je spullen netjes opgeruimd in de kast liggen. En dat je aanrecht schoon en opgeruimd is. Te veel losse potjes en flesjes ogen vaak eerder slordig dan gezellig.
Een opgeruimd huis geeft rust. Ook in het hoofd van de kijker. Behalve rust creëer je met een opgeruimd huis een ruimtelijk gevoel. En dit gevoel van ruimte is wat veel mensen prettig vinden. Een extra uurtje opruimen komt de verkoop vaak ten goede.

Professioneel visueel visitekaartje

Een eerste indruk maak je maar één keer. Die kun je niet overdoen. En als die indruk ook nog eens alleen op beeld is, is het des te belangrijker dat deze goed is. In het geval van je huis verkopen is het beeldmateriaal je visitekaartje. Denk aan foto’s (ook 3D) en video’s. Hoe beter het beeld, hoe professioneler je woningpresentatie, en dus je visitekaartje. Daar helpen we je trouwens graag mee.

Benieuwd welke tips we nog meer voor je in petto hebben? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Met onze jarenlange ervaring als aan- en verkoopmakelaar in Arnhem en omgeving hebben wij goede tips verzameld die we graag met je delen.

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.