Ein-de-lijk jouw koopwoning vinden dankzij onze aankoophulp in Arnhem - Petra De Kleermaeker
Terug naar overzicht

Nieuws

17 February 2022

Ein-de-lijk jouw koopwoning vinden dankzij onze aankoophulp in Arnhem


De extreme krapte op de huizenmarkt zorgt ervoor dat bieden een delicaat proces is geworden. De vraag ‘wat moet ik bieden om een woning te kopen op dit moment?’ is er een die veel mensen hebben. Het team van Petra De Kleermaeker Makelaardij staat klaar om jou antwoord te geven op deze vraag. Jouw droomhuis in 2022? Yes, nu wel!

Heb jij het idee dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het succesvol aankopen van een nieuwe koopwoning? Logisch, want door het vele overbieden en andere trends in de huidige woningmarkt kan het vinden van een woning een behoorlijke uitdaging zijn. Maak bij Petra De Kleermaeker Makelaardij een afspraak voor een woonadviesgesprek om je in eerste instantie goed te laten voorlichten, en schakel de hulp van deze ervaren aankoopmakelaar in.

Van woonwensen tot aankoop

Het kopen van een huis is een specialisme waarvoor je bij het team van Petra De Kleermaeker Makelaardij goed terecht kunt. De aankoopcoördinator van het kantoor aan de Amsterdamseweg in Arnhem, Britt, neemt samen met jou alle woonwensen door. Ze geeft aan waar je jouw droomhuis kunt vinden en geeft verschillende tips en essentiële tricks.

Britt neemt samen met jou het hele aankooptraject door, van a tot z. Zo weet jij precies wat jou wanneer te wachten staat. Ook regelt ze alle bezichtigingsafspraken. Vervolgens begeleidt een van de makelaars van Petra De Kleermaeker Makelaardij jou in de woningen en zorgt deze makelaar ook voor de aankoop van jouw nieuwe droomhuis. De administratieve afwikkeling en begeleiding wordt tot slot weer verzorgd door Britt. Alles natuurlijk in samenspraak en overleg met jou.

Niks is te veel: ook in het weekend en ’s avonds

De makelaars van Petra De Kleermaeker Makelaardij hebben voldoende tijd en alle aandacht voor al jouw wensen. Jij staat als klant echt centraal, niks is de makelaars te veel. Ze blinken uit in marktkennis en zijn erg ervaren. De makelaars hebben géén negen-tot-vijf-mentaliteit en zijn ook in de avonduren én in het weekend bereikbaar. Bovendien is er een heel goede samenwerking met de collega’s in de binnendienst, zodat de lijnen kort zijn en alle communicatie vlot en helder verloopt. Als klant krijg je op deze manier de aandacht die jij verdient en het huis dat je echt wilt hebben! Een huis kopen, doe je immers niet elke dag.

Afspraak maken

Een afspraak voor een vrijblijvend woonadviesgesprek is zo gemaakt. Dit kan via een contactverzoek op de website of door te bellen naar het kantoor via 026-3519200. Tijdens het woonadviesgesprek ga je samen met een van de medewerkers van Petra De Kleermaeker Makelaardij rond de tafel. Dit kan op het kantoor aan de Amsterdamseweg, bij jou thuis óf digitaal via Microsoft Teams. Wat jou het beste uitkomt. Een mailtje sturen kan uiteraard ook naar: info@petradekleermaeker.nl.

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.