Hypotheekadvies: deskundig, persoonlijk en onafhankelijk

Hypotheek afsluiten bij Petra De Kleermaeker

Wij helpen u graag met het juiste hypotheekadvies bij de financiering van uw nieuwe woning. Onze gespecialiseerde en onafhankelijke hypotheekadviseur neemt uw persoonlijke situatie met u door en zoekt voor u uit welke hypotheek het best bij uw situatie past. U krijgt deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies!

Of u nu starter op de woningmarkt bent of juist gaat verhuizen naar een volgend huis, onze hypotheekadviseur neemt graag met u uw persoonlijke situatie door. Het voordeel van onze eigen onafhankelijke hypotheekadviseur in huis, is een persoonlijke benadering en de service en kwaliteit zoals u die van ons gewend bent.

Neem contact op

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Onze werkwijze

  Bij het zoeken naar de juiste hypotheek komt veel kijken. Dit is voor veel mensen een tijdrovend proces en daarom nemen wij het graag voor u uit handen. Wij helpen u de juiste keuze maken in deze belangrijke beslissingen. Wat bent u kwijt voor de aanschaf van uw toekomstige woning en wat zijn de maandelijks terugkerende kosten? We nemen het hele proces van A tot Z graag voor u onder de loep en helpen u bij het maken van een beslissing.

  • Bedankt Petra De Kleermaeker en je team. Wat jullie voor mij gedaan hebben. Heel bijzonder!

   Riny van Aalten
   Verkoper

  Het gemak van uw eigen hypotheekadviseur

  Uw (eerste) woning aankopen, een tijd waarin veel op u af komt. Deze expertise hebben wij in huis, wij helpen u graag middels onze onafhankelijk adviseur bij de keuze voor de juiste hypotheek.

  Alles onder één dak

  Als makelaar in Arnhem en omstreken helpen wij u niet alleen op het gebied van hypotheekadvies, ook hebben wij een onafhankelijke verzekeringsadviseur in huis. Zo bent u bij ons als makelaar in Arnhem aan het juiste adres om alles te regelen rondom de aanschaf, financiering en verzekering van uw woning.

  Meer weten?

  Wij nodigen u graag uit op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Of u nu vragen heeft omtrent hypotheek advies, verzekeringen of onze werkwijze als makelaar in Arnhem, u bent van harte welkom!

  Neem contact op