Dé makelaar in Arnhem

Uw makelaar in Arnhem en omgeving

Petra de Kleermaeker is een veelzijdige makelaar in Arnhem. U kunt terecht voor alle aspecten die komen kijken bij het kopen of het verkopen van een woning. Het team van enthousiaste en deskundige makelaars staat dagelijks voor u klaar.

Een huis zoeken dat bij u past is een belangrijk proces en wij helpen daar graag bij! Een woning met een tuin of een balkon, in de stad of juist in een dorp, bestaande bouw of nieuwbouw, deze woonwensen brengen wij als makelaar in Arnhem graag samen met u in kaart. Naast het zoeken naar een woning die bij u past kunnen we u ook informeren over een hypotheek. Onze gespecialiseerde en onafhankelijke hypotheekadviseur kan de mogelijkheden van een hypotheek met u doornemen.

Huis verkopen Arnhem

Ook voor het verkopen van uw woning bent u bij Petra De Kleermaeker, aan het juiste adres. We kunnen helpen bij de waardebepaling van uw woning en gaan samen kijken wat de beste verkoopmethode is. We zoeken de juiste koper bij uw woning en denken daar bij ook aan de nazorg. Daarbij kunt u denken aan milieu-eisen en de aansprakelijkheid bouwkundige staat.

Huis kopen Arnhem

In het woningaanbod zijn alle woningen te zien die op dit moment bij Petra de Kleermaker in verkoop zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat u door het vele aanbod niet precies meer weet welke woning het beste bij u past. Als aankoopmakelaar in Arnhem, helpen wij u om de juiste woning te vinden. Samen gaan we op zoek naar een passende woning. En we ondersteunen u gedurende het hele kooptraject.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een woning in Arnhem? Wij helpen u hier graag mee verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of om een bezichtiging te plannen.

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.