Makelaar Didam

Uw makelaar in Didam en omgeving

Makelaar Petra de Kleermaeker heeft een groot woningaanbod voor Arnhem en omstreken. En ook voor een makelaar in Didam bent u bij Petra de Kleermaeker aan het juiste adres.

Didam ligt in de gemeente Montferland, in de provincie Gelderland. Het ligt centraal tussen Doetinchem en Arnhem en heeft uitvalswegen naar verschillende windstreken. De plaats heeft een zwembad, een bibliotheek en recreatieplas De Nevelhorst ligt in de buurt. Ook heeft Didam een winkelcentrum waar goed geshopt kan worden. Petra de Kleermaeker helpt als makelaar in Didam graag met het vinden of verkopen van uw woning in deze mooie plaats!

Woningaanbod in Didam

Op dit moment staat er tussen het woningaanbod een luxe woonboerderij te koop aan de Bosstraat in Didam. Deze karakteristieke, rietgedekte woning heeft een grote schuur en een carport voor 3 auto’s met separate berging. Het totale perceel is 11.600 m2, waarvan een deel weiland en een deel woonhuisperceel betreft. Bent u geïnteresseerd in deze woning, dan helpen wij als makelaar in Didam u hier graag mee verder. Neem vrijblijvend contact met ons op om meer informatie over deze woonboerderij te krijgen, of om een bezichtiging te plannen.

Bij ons woningaanbod zijn alle woningen te bezichtigen die op dit moment via Petra de Kleermaeker, uw makelaar in Didam, te koop zijn. Bent u er nog niet helemaal zeker van wat voor type woning het beste bij u past? Wij zijn de makelaar in Didam die u daarbij kunnen helpen. Samen gaan we op zoek naar een passende woning. Vervolgens helpen we met het starten van de onderhandelingen en de begeleiding gedurende het hele kooptraject.

Een huis koop je vaak op gevoel, maar dit vereist ook deskundigheid. De realiteit mag hierbij niet uit het oog worden verloren. Denk hierbij aan de vraagprijs, de staat van onderhoud, de ligging van de woning en de marktwaarde. Deskundig en persoonlijk advies zijn hierbij erg belangrijk. En wij zijn de makelaar in Didam die u daarbij kunnen helpen!

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.