Uw makelaar in Doesburg

Uw makelaar in Doesburg en omstreken

Petra De Kleermaeker is een veelzijdig makelaarskantoor in Arnhem. U kunt terecht voor alle aspecten die komen kijken bij het kopen of het verkopen van een woning. Het team van enthousiaste en deskundige makelaars staat dagelijks voor u klaar.

De juiste koper vinden of een huis zoeken dat bij u past is een belangrijk proces. Wij helpen daar graag bij! Ook voor een taxatie van uw woning, deskundig hypotheekadvies of uw verzekeringspakket zijn wij de juiste partij.

Wonen in Doesburg

Doesburg is een stad in de gemeente Gelderland en ligt langs de Gelderse IJssel en de Oude IJssel. Doesburg heeft een historische binnenstad met verschillende museums en vele monumenten. Bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld de Doesburgse Mosterdfabriek, de Gildehof en De Waag. Door de historische binnenstad en de vele bezienswaardigheden trekt de stad elk jaar duizenden toeristen. In de binnenstad zijn veel verschillende winkels te vinden, die koopavond hebben op vrijdagavond. Ook is er elke week op woensdagmorgen een markt van 08.30 tot 12.30 uur en op zaterdag een markt van 08.00 tot 15.00 uur. Deze markten zijn te vinden op het plein bij de Martinikerk. Doesburg is een erg gezellige stad, waar veel te beleven is. Petra De Kleermaeker Makelaardij helpt als makelaar in Doesburg graag met aankoop of verkopen van uw woning in deze historische stad!

Woningaanbod in Doesburg

Bekijk ons woningaanbod om alle beschikbare woningen te bekijken. Ons enthousiaste en deskundige team staat voor u klaar om te helpen bij het kopen of het verkopen van uw woning. Dit doen we door hard te werken en een persoonlijke benadering. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Als makelaar in Doesburg helpen wij u hier graag mee verder! Neem vrijblijvend contact met ons op om een bezichtiging te plannen, voor meer informatie, of om mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.