Makelaar Doesburg

Uw makelaar in Doesburg en omstreken

Makelaar Petra de Kleermaeker heeft een groot woningaanbod voor Arnhem en omstreken. En ook voor een makelaar in Doesburg bent u bij Petra de Kleermaeker aan het juiste adres.

Doesburg is een stad in de gemeente Gelderland en ligt langs de Gelderse IJssel en de Oude IJssel. Doesburg heeft een historische binnenstad met verschillende museums en vele monumenten. Bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld de Doesburgse Mosterdfabriek, de Gildehof en De Waag. Door de historische binnenstad en de vele bezienswaardigheden trekt de stad elk jaar duizenden toeristen. In de binnenstad zijn veel verschillende winkels te vinden, die koopavond hebben op vrijdagavond. Ook is er elke week op woensdagmorgen een markt van 08.30 tot 12.30 uur en op zaterdag een markt van 08.00 tot 15.00 uur. Deze markten zijn te vinden op het plein bij de Martinikerk. Doesburg is een erg gezellige stad, waar veel te beleven is. Petra de Kleermaeker helpt als makelaar in Doesburg graag met het vinden of verkopen van uw woning in deze historische stad!

Woningaanbod in Doesburg

Op dit moment staat er tussen het woningaanbod van Petra de Kleermaeker, uw makelaar in Doesburg, een vrijstaande villa te koop aan de Burgemeester Nahuyssingel in Doesburg. Het is een volledig gerenoveerde villa uit de jaren dertig. De inhoud van deze vrijstaande villa is maar liefst 600 m3 en het heeft een woonoppervlak van ca. 200 m2. De villa is stijlvol gerenoveerd waarbij rekening is gehouden met behoud van authentieke details en het heeft parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde.

Naast deze prachtige villa heeft Petra de Kleermaker als makelaar in Doesburg natuurlijk nog meer te bieden. Bekijk ons woningaanbod om alle beschikbare woningen te bekijken. Ons enthousiaste en deskundige team staat voor u klaar om te helpen bij het kopen of het verkopen van uw woning. Dit doen we door hard te werken en een persoonlijke benadering. Bent u geïnteresseerd in deze stijlvolle villa, of wilt u meer weten over onze werkwijze? Als makelaar in Doesburg helpen wij u hier graag mee verder! Neem vrijblijvend contact met ons op om een bezichtiging te plannen, voor meer informatie, of om mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.