Makelaar Ede

Uw makelaar in Ede en omgeving

Makelaar Petra de Kleermaeker heeft een groot woningaanbod voor Arnhem en omstreken. En voor een makelaar in Ede bent u ook bij Petra de Kleermaeker aan het juiste adres.

De gemeente Ede is volop in beweging. Het is woon- en werkgemeente dat sterk is ontwikkelend en de economische bedrijvigheid blijft nog altijd groeien. De stad Ede is een prachtige plek om te wonen, want het is een stad met een groene omgeving. In Ede Centrum, hét warenhuis van midden Nederland, vind je alles wat je nodig hebt! Zo kun je er je boodschappen doen maar ook de inrichting van je woning bij elkaar shoppen. Ook zijn er veel gezellige plaatsen om heerlijk te lunchen of even wat te drinken.

In Ede valt veel te beleven. Wil je gezellig een avond naar de film? Dan heb je keuze uit twee bioscopen. Zo kun je naar CineMec, met maarliefst acht bioscoopzalen. Of als je van een kleinere setting houdt, naar het filmhuis in Cultura. Ben je benieuwd naar de verschillende evenementen? Op de website Uit in Ede zijn alle evenementen in de gemeente te vinden.

Woningaanbod in Ede

In het woningaanbod van Petra de Kleermaeker, uw makelaar in Ede, is op dit moment een prachtige vrijstaande villa. De woning is gelegen aan Dennenlaan 14 in Ede. Het is een mooie locatie, dichtbij het Noorderbos en het centrum van Ede is op korte afstand. De villa heeft een garage en een carport en is gelegen op een perceel van meer dan 1000 m2. Het heeft een oprit, een grote tuin met terras en een vijver. De villa is een mooi gezinshuis, met mogelijkheid tot uitbouwen en eventueel een praktijk aan huis. Gezien de ligging van de villa loopt u zo de straat uit, het bos in. Een heerlijke rustige omgeving.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning, maar wilt u toch nog even rondkijken? Petra de Kleermaeker, de makelaar in Ede, heeft naast deze vrijstaande villa nog meer prachtige woningen in het aanbod. Bekijk het volledige woningaanbod van Petra de Kleermaker, om te zien wat wij als makelaar in Ede nog meer te bieden hebben. Wilt u meer informatie over een van onze woningen, of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Als makelaar in Ede helpen wij u graag verder met alle vraagstukken op het gebied van het aankopen of verkopen van een woning. Neem gerust contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging, het bespreken van de mogelijkheden of voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.