Makelaar in Ede

Uw makelaar in Ede en omgeving

Als Makelaar in Arnhem en omstreken, kunt u ook bij ons terecht wanneer u een koopwoning in Elst zoekt. Onze deskundige makelaars helpen u met zoeken naar de juiste woning en staan ook voor u klaar wanneer u uw woning graag wil verkopen.

Wonen in Ede

De gemeente Ede is volop in beweging. Het is woon- en werkgemeente dat sterk is ontwikkelend en de economische bedrijvigheid blijft nog altijd groeien. De stad Ede is een prachtige plek om te wonen, want het is een stad met een groene omgeving. In Ede Centrum, hét warenhuis van midden Nederland, vind je alles wat je nodig hebt! Zo kun je er je boodschappen doen maar ook de inrichting van je woning bij elkaar shoppen. Ook zijn er veel gezellige plaatsen om heerlijk te lunchen of even wat te drinken.

In Ede valt veel te beleven. Wil je gezellig een avond naar de film? Dan heb je keuze uit twee bioscopen. Zo kun je naar CineMec, met maarliefst acht bioscoopzalen. Of als je van een kleinere setting houdt, naar het filmhuis in Cultura. Ben je benieuwd naar de verschillende evenementen? Op de website Uit in Ede zijn alle evenementen in de gemeente te vinden.

Woningaanbod in Ede

Bekijk het volledige woningaanbod van Petra de Kleermaker, om te zien of uw droomwoning in Ede erbij staat. Wilt u meer informatie over een van onze woningen, of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Als makelaar in Ede helpen wij u graag verder met alle vraagstukken op het gebied van het aankopen of verkopen van een woning. Neem gerust contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging, het bespreken van de mogelijkheden of voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.