Makelaar Elst

Uw makelaar in Elst en omstreken

Petra De Kleermaeker Makelaardij is gespecialiseerd in woningverkoop en aankoop in Arnhem en omstreken. Ook als u een makelaar in Elst zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Met een klantbeoordeling van 8,6 zijn we trots op ons bewezen succesvolle dienstverlening als makelaar.

Wonen in Elst
Of u nu op zoek bent naar een eengezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte woning. Een woning die past bij uw woonwensen en waar u een goed gevoel bij heeft. Woningen in Elst vindt u in alle prijsklassen en er zijn vele plekken om te wonen binnen en buiten het dorp. Elst bestaat uit kindvriendelijke buurten, prachtige oude woningen in het dorpscentrum en nieuwbouwwijken aan de rand van het dorp.

Elst en omgeving
Wonen in Elst betekent het gemak van dichtbij de steden Arnhem en Nijmegen wonen, maar meer groen om u heen. U bent binnen 10 minuten met de auto in Arnhem en in Nijmegen. De centrale ligging alsmede, een gezellig dorpscentrum en dijken en rivieren rondom is Elst, maken het tot een fijne woonplaats. Wonen in Elst staat gelijk aan rust en ruimte om u heen, maar wel met alle voorzieningen op korte afstand. Daarnaast staat Elst bekend om haar rijke verenigingsleven, de jaarlijkse paardenmarkt en vele onderwijsinstellingen.

Verkoopmakelaar en aankoopmakelaar
Niet alleen als verkoopmakelaar maar ook als aankoopmakelaar helpen we u verder! Als u uw woning te koop aanbiedt dan staat ons deskundige team voor u klaar bij het verkopen ervan. Een persoonlijke benadering en deskundigheid, staan bij ons hoog in het vaandel in de dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de omgeving, hanteren wij een transparante werkwijze. Benieuwd naar het woningaanbod in Elst? Neem direct een kijkje!

Meer weten over ons?
Bent u geïnteresseerd in ons aanbod, of wilt u meer weten over onze werkwijze? Als makelaar in Elst helpen wij u hier graag mee verder! Neem vrijblijvend contact met ons op om een bezichtiging te plannen, voor meer informatie, of om mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.