Uw makelaar in Elst

Uw makelaar in Elst en omstreken

Petra De Kleermaeker is een veelzijdig makelaarskantoor in Arnhem. U kunt terecht voor alle aspecten die komen kijken bij het kopen of het verkopen van een woning. Het team van enthousiaste en deskundige makelaars staat dagelijks voor u klaar.

De juiste koper vinden of een huis zoeken dat bij u past is een belangrijk proces. Wij helpen daar graag bij! Ook voor een taxatie van uw woning, deskundig hypotheekadvies of uw verzekeringspakket zijn wij de juiste partij.

Wonen in Elst

Of u nu op zoek bent naar een eengezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte woning. Een woning die past bij uw woonwensen en waar u een goed gevoel bij heeft. Woningen in Elst vindt u in alle prijsklassen en er zijn vele plekken om te wonen binnen en buiten het dorp. Elst bestaat uit kindvriendelijke buurten, prachtige oude woningen in het dorpscentrum en nieuwbouwwijken aan de rand van het dorp.

Elst en omgeving

Wonen in Elst betekent het gemak van dichtbij de steden Arnhem en Nijmegen wonen, maar meer groen om u heen. U bent binnen 10 minuten met de auto in Arnhem en in Nijmegen. De centrale ligging alsmede een gezellig dorpscentrum en dijken en rivieren rondom in Elst, maken het tot een fijne woonplaats. Wonen in Elst staat gelijk aan rust en ruimte om u heen, maar wel met alle voorzieningen op korte afstand. Daarnaast staat Elst bekend om haar rijke verenigingsleven, de jaarlijkse paardenmarkt en vele onderwijsinstellingen.

Verkoopmakelaar en aankoopmakelaar

Niet alleen als verkoopmakelaar maar ook als aankoopmakelaar helpen we u verder! Als u uw woning te koop aanbiedt dan staat ons deskundige team voor u klaar bij het verkopen ervan. Een persoonlijke benadering en deskundigheid, staan bij ons hoog in het vaandel in de dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de omgeving, hanteren wij een transparante werkwijze. Benieuwd naar het woningaanbod in Elst? Neem direct een kijkje!

 

Neem contact op

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.