Makelaar in Oosterbeek

Uw makelaar in Oosterbeek en omstreken

Petra De Kleermaeker Makelaardij is gespecialiseerd in woningverkoop en aankoop in Arnhem en omstreken. Ook als u een makelaar in Oosterbeek zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een koopwoning in Oosterbeek of juist uw woning wilt verkopen, onze deskundige makelaars staan voor u klaar! Met een klantbeoordeling van 8,6 zijn we trots op ons bewezen succesvolle dienstverlening als makelaar.

Wonen in Oosterbeek

Of u nu op zoek bent naar een eengezinswoning, een appartement, een vrijstaande woning of een nieuwbouwwoning in Oosterbeek. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte woning. Een woning die past bij uw woonwensen en waar u een goed gevoel bij heeft. Woningen in Oosterbeek vindt u in alle prijsklassen. Het centrum van Oosterbeek heeft een levendige winkelstraat met bekende zowel bekende winkelketens als speciaalzaken.

Oosterbeek en omgeving

Wonen in Oosterbeek betekent het gemak van dichtbij de steden Arnhem en Ede wonen, maar met meer groen om u heen. Zo woont u op fietsafstand van de Veluwse bossen en de uiterwaarden van de Nederrijn. De centrale ligging alsmede een gezellig dorpscentrum maken het tot een fijne woonplaats. Wonen in Oosterbeek staat gelijk aan rust en ruimte om u heen, maar wel met alle voorzieningen op korte afstand. Zo bent u binnen 5 minuten in het centrum van Arnhem.

Verkoopmakelaar en aankoopmakelaar

Niet alleen als verkoopmakelaar maar ook als aankoopmakelaar helpen we u verder! Een persoonlijke benadering en deskundigheid, staan bij ons hoog in het vaandel in de dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de omgeving, hanteren wij een transparante werkwijze.

Meer weten over ons?

Bent u geïnteresseerd in een van de woningen in Oosterbeek? Dan helpen wij u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of om een bezichtiging te plannen.

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.