Uw makelaar in Oosterbeek

Uw makelaar in Oosterbeek en omstreken

Petra De Kleermaeker is een veelzijdig makelaarskantoor in Arnhem. U kunt terecht voor alle aspecten die komen kijken bij het kopen of het verkopen van een woning. Het team van enthousiaste en deskundige makelaars staat dagelijks voor u klaar.

De juiste koper vinden of een huis zoeken dat bij u past is een belangrijk proces. Wij helpen daar graag bij! Ook voor een taxatie van uw woning, deskundig hypotheekadvies of uw verzekeringspakket zijn wij de juiste partij.

Wonen in Oosterbeek

Of u nu op zoek bent naar een eengezinswoning, een appartement, een vrijstaande woning of een nieuwbouwwoning in Oosterbeek. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte woning. Een woning die past bij uw woonwensen en waar u een goed gevoel bij heeft. Woningen in Oosterbeek vindt u in alle prijsklassen. Het centrum van Oosterbeek heeft een levendige winkelstraat met zowel bekende winkelketens als speciaalzaken.

Oosterbeek en omgeving

Wonen in Oosterbeek betekent het gemak van dichtbij de steden Arnhem en Ede wonen, maar met meer groen om u heen. Zo woont u op fietsafstand van de Veluwse bossen en de uiterwaarden van de Nederrijn. De centrale ligging alsmede een gezellig dorpscentrum maken het tot een fijne woonplaats. Wonen in Oosterbeek staat gelijk aan rust en ruimte om u heen, maar wel met alle voorzieningen op korte afstand. Zo bent u binnen 5 minuten in het centrum van Arnhem.

Verkoopmakelaar en aankoopmakelaar

Niet alleen als verkoopmakelaar maar ook als aankoopmakelaar helpen we u verder! Een persoonlijke benadering en deskundigheid, staan bij ons hoog in het vaandel in de dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de omgeving, hanteren wij een transparante werkwijze.

 

Neem contact op

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.