Makelaar in Velp

Uw makelaar in Velp en omgeving

Als Makelaar in Arnhem en omstreken, kunt u ook bij ons terecht wanneer u een koopwoning in Velp zoekt. Onze deskundige makelaars helpen u met zoeken naar de juiste woning en staan ook voor u klaar wanneer u uw woning graag wil verkopen. Waardebepaling en het helpen uitzoeken van de juiste hypotheek zijn vervolgstappen na het kopen van uw huis. Ook op dit vlak helpen wij u verder!

Thuis in de markt

Als Makelaar in Arnhem en omgeving kennen wij de markt en omgeving als geen ander. Zo ook Velp. Wij zoeken samen met u naar een passende woning bij uw woonwens. Of u nu op zoek bent naar die prachtige woonkeuken, of liever een riante tuin bij uw huis wenst, we zoeken naar het beste resultaat. Wanneer u tevreden bent zijn wij dat ook.

Wonen in Velp

Velp heeft een prachtig oud dorpscentrum, met karakteristieke panden. Ook wordt er nieuw gebouwd, dus voor elke woningzoeker biedt het dorp genoeg moois. Velp kenmerkt zich door haar prachtige groen omgeving van ‘De Posbank’. Heerlijk om uit te waaien maar toch dichtbij de grote stad, Arnhem.

Services

Het aankopen van een woning, is een belangrijke stap in uw leven, waar u volledig achter wil staan. Wij begrijpen dat en nemen de tijd voor u. Onze werkwijze is persoonlijk en wanneer u de juiste hypotheek uitzoekt, dan kunt u dezelfde service bij ons verwachten als u gewend bent bij de aankoop van uw huis. Onze gespecialiseerde onafhankelijke hypotheekadviseur staat voor u klaar om de verschillende hypotheek mogelijkheden met u door te nemen. Ook wanneer u uw woning wil taxeren bent u bij Petra De Kleermaeker aan het juiste adres.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een van de woningen in Velp? Dan helpen wij als makelaar in Arnhem u hier graag mee verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of om een bezichtiging te plannen.

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.