Uw makelaar in Velp

Uw makelaar in Velp en omgeving

Petra De Kleermaeker is een veelzijdig makelaarskantoor in Arnhem. U kunt terecht voor alle aspecten die komen kijken bij het kopen of het verkopen van een woning. Het team van enthousiaste en deskundige makelaars staat dagelijks voor u klaar.

De juiste koper vinden of een huis zoeken dat bij u past is een belangrijk proces. Wij helpen daar graag bij! Ook voor een taxatie van uw woning, deskundig hypotheekadvies of uw verzekeringspakket zijn wij de juiste partij.

Thuis in de markt

Als Makelaar in Arnhem en omgeving kennen wij de markt en omgeving als geen ander. Zo ook Velp. Wij zoeken samen met u naar een passende woning bij uw woonwens. Of u nu op zoek bent naar die prachtige woonkeuken, of liever een riante tuin bij uw huis wenst, we zoeken naar het beste resultaat. Wanneer u tevreden bent zijn wij dat ook.

Wonen in Velp

Velp heeft een prachtig oud dorpscentrum, met karakteristieke panden. Ook wordt er nieuw gebouwd, dus voor elke woningzoeker biedt het dorp genoeg moois. Velp kenmerkt zich door haar prachtige groen omgeving van ‘De Posbank’. Heerlijk om uit te waaien maar toch dichtbij de grote stad, Arnhem.

Services

Het aankopen van een woning, is een belangrijke stap in uw leven, waar u volledig achter wil staan. Wij begrijpen dat en nemen de tijd voor u. Onze werkwijze is persoonlijk en wanneer u de juiste hypotheek uitzoekt, dan kunt u dezelfde service bij ons verwachten als u gewend bent bij de aankoop van uw huis. Onze gespecialiseerde onafhankelijke hypotheekadviseur staat voor u klaar om de verschillende hypotheek mogelijkheden met u door te nemen. Ook wanneer u uw woning wil taxeren bent u bij Petra De Kleermaeker Makelaardij aan het juiste adres.

 

Neem contact op

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.