Terug naar overzicht

Nieuws

30 September 2019

NVM Open Huizendag zaterdag 5 oktober 2019


Zaterdag 5 oktober is het weer tijd voor de 23e editie van de NVM Open Huizen dag.
Voor de verkopers van deze woningen is dit een uitgelezen kans om hun woning te presenteren aan potentiele kopers. En voor woningzoekenden is de NVM Open Huizen Dag het ideale moment om meerdere huizen op één dag te bezoeken en zo tot de beste keuze te komen.

Mensen die geïnteresseerd zijn in een andere woning, kunnen tussen 11.00 en 15.00 bij de deelnemende woningen terecht. Op Funda.nl staat het overzicht van alle deelnemende huizen. Naar schatting doet een kwart van alle te koop staande huizen mee aan de NVM Open Huizen Dag.

“De woningmarkt is enorm veel in het nieuws” stelt NVM-voorzitter Ger Jaarsma. “Dat is ook niet verwonderlijk, want dit gaat iedereen aan. Het kopen van een huis is financieel een van de meest ingrijpende momenten in het leven, en het bepaalt ook voor een deel de verdere invulling van het leven. Bij het kopen van een woning wil je daarom grondig te werk gaan. De NVM Open Huizen Dag hoort daarbij.  Het is voor woningzoekenden een uitgelezen kans om je te oriënteren, of om jouw op Funda.nl gevonden droomhuis in het echt te bekijken.

Voor deelnemende verkopers is het meedoen aan de NVM Open Huizen Dag ook heel interessant, want ervaring leert ons dat de helft van alle open huizen zo’n twaalf weken later daadwerkelijk verkocht is.”

“We zien de afgelopen jaren dat er weer veel huizen worden verkocht. Het aanbod loopt daardoor wat terug, maar de deelnemende huizen aan de NVM Open Huizen Dag laten zien dat er nog steeds veel te kiezen valt.”

Kijk snel op onze website welke woningen er op 5 oktober a.s. vrijblijvend te bezichtigen zijn!

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.