Petra De Kleermaeker Makelaardij B.V. viert 25-jarig bestaan met jubileumloting - Petra De Kleermaeker
Terug naar overzicht

Nieuws

3 June 2021

Petra De Kleermaeker Makelaardij B.V. viert 25-jarig bestaan met jubileumloting


We bestaan 25 jaar en wie jarig is trakteert! Het wordt geen feestje op kantoor. Wel verloten we onder onze klanten een verhuiswaardebon. Dit najaar maken we de winnaar bekend. Degene die de bon wint, mag een verhuisservice naar keuze inschakelen voor een bedrag van € 2525,-. 

Meer weten over deze actie en de voorwaarden? Check onze socials of neem direct contact met ons op via 026 351 9200 of info@petradekleermaeker.nl.

 


Petra De Kleermaeker Makelaardij B.V. viert 25-jarig bestaan met jubileumloting

Het is feest bij Petra De Kleermaeker Makelaardij in Arnhem. Het makelaarskantoor bestaat 25 jaar. Petra De Kleermaeker startte haar bedrijf bij het schildersbedrijf van haar vader en is inmiddels een begrip in de regio. Sinds 2020 is haar kantoor onderdeel van de grootste makelaar van Nederland, Vivantus. Petra De Kleermaeker kijkt vol trots terug op die jaren.

Als kind wilde Petra De Kleermaeker al makelaar worden. Na een hbo-opleiding en een jaar bij de bank, werkte ze vijf jaar bij een makelaarskantoor in Tiel. “Ondertussen studeerde ik en werd ik in 1994 als eerste vrouwelijke makelaar beëdigd in Arnhem.” In 1996 startte ze in Arnhem haar eigen makelaarskantoor in het pand van het schildersbedrijf van haar vader. “Ik had een klein kantoor en de hulp van zijn secretaresse. Mijn eerste te verkopen woonhuis was van twee vriendinnen.” De Kleermaeker is erg gedreven en werkte zelfs rond de bevallingen van haar kinderen gewoon door. Ondanks de drukke tijd groeide het kantoor. In 2002 verhuisde de makelaardij naar de huidige locatie aan Amsterdamseweg 124.

Verloting van verhuiswaardebon van € 2525,-
Hoewel corona nu roet in het eten gooit, wil De Kleermaeker haar jubileum toch vieren. “Het wordt geen feestje op kantoor. Wel verloten we onder onze klanten een verhuiswaardebon. Dit najaar maken we de winnaar bekend. Degene die de bon wint, mag een verhuisservice naar keuze inschakelen voor een bedrag van € 2525,-.” Een symbolisch gebaar, passend bij de kernwaarden van het kantoor.

Full service en persoonlijk
Petra De Kleermaeker Makelaardij is vanaf het begin een full service kantoor met een persoonlijke dienstverlening. “Ik zie een makelaar als een verbinder, die klanten volledig helpt in het gehele proces en ontzorgt met gedegen kennis en de juiste inzet. We behartigen de belangen van onze klanten optimaal voor het beste eindresultaat. De zaak is pas klaar als de opdrachtgever blij en tevreden is.”

Kruisbestuiving
Deze waarden passen perfect bij Vivantus, waar ze zich in januari 2020 bij aansloot. Haar kantoor en de klanten kunnen optimaal profiteren van het grote bereik van de grootste makelaarsgroep van Nederland. “We kunnen onze collega’s, verspreid over heel Nederland, altijd raadplegen voor lokale informatie. En andersom natuurlijk ook. Daarnaast maken we gebruik van de hele organisatie achter de groep, zoals verregaande digitalisering, innovatie, marketing en automatisering. Dat zorgt voor meerwaarde, die volledig ten goede komt van onze klanten.”

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.