Taxatie bij Petra De Kleermaeker

Uw woningtaxatie bij Petra De Kleermaeker Makelaardij

Als erkend en gecertificeerd makelaar in Arnhem en omgeving zijn wij uw partner voor een taxatierapport. Wij taxeren voor zowel particulieren als bedrijven. Een taxatie biedt voor zowel koper als verkoper duidelijkheid. Met ons taxatierapport heeft u een helder en duidelijk document in handen waarin de waarde nauwkeurig is vastgesteld. Met dit rapport kunt u overal terecht. Het wordt door alle instanties geaccepteerd en erkend door alle geld verstrekkers.

Een rapport van hoge kwaliteit

U kunt vertrouwen op een vlotte, zorgvuldige rapportage van het getaxeerde onroerend goed. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties. Ook zijn wij aangesloten bij Taxatie Unie. Dit is een taxatie validatie platform waardoor u snelle, efficiënte en bovenal betrouwbare taxaties van ons kunt verwachten.

Onze werkwijze

Tijdens de taxatie kijken we grondig naar uw woning of bedrijfspand. We kennen de markt en omgeving en nemen verschillende aspecten onder de loep. Zo kijken we naar de ligging en de staat van afwerking van uw huis of bedrijfspand. Maar we staan ook stil bij toekomstige ontwikkelingen in de omgeving. Naast het opstellen van uw taxatie staan wij u vervolgens ook bij met deskundig en persoonlijk advies. Ons team staat voor u klaar gedurende het gehele traject van een huis kopen: van de bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Neem contact op

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.