Taxatie bij Petra De Kleermaeker

Uw woningtaxatie bij Petra De Kleermaeker Makelaardij

Als erkend en gecertificeerd makelaar in Arnhem en omgeving zijn wij uw partner voor een taxatierapport. Wij zijn RM/RMT gecertificeerd en lid van het NWWI en de Taxateurs Unie. Een taxatie biedt voor zowel koper als verkoper duidelijkheid. Met ons taxatierapport heeft u een helder en duidelijk document in handen waarin de waarde nauwkeurig is vastgesteld. Met dit rapport kunt u overal terecht. Het wordt door alle instanties geaccepteerd en is erkend door alle geld verstrekkers.

Een rapport van hoge kwaliteit

U kunt vertrouwen op een vlotte, zorgvuldige rapportage van het getaxeerde onroerend goed. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties. Ook zijn wij aangesloten bij Taxateurs Unie. Dit is een taxatie validatie platform waardoor u snelle, efficiënte en bovenal betrouwbare taxaties van ons krijgt.

Onze werkwijze

Tijdens de taxatie kijken we grondig naar uw woning. We kennen de markt en omgeving en nemen alle noodzakelijke aspecten onder de loep. Zo kijken we onder andere naar de ligging en de staat van afwerking van uw huis. Maar we staan ook stil bij toekomstige ontwikkelingen in de omgeving. Naast het opstellen van uw taxatie kunnen wij u vervolgens bijstaan met deskundig en persoonlijk advies.

Kortom: een taxatierapport waar u op bouwen kan!

 

Neem contact op

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.