Uw huis in Arnhem en omgeving verkopen

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wij vinden snel de juiste koper

  In plaats van zo veel mogelijk woningen in de verkoop te willen hebben, kiezen wij bewust voor een overzichtelijke woningportefeuille. Wij geloven dat je alleen zo een optimale en doortastende verkoopbegeleiding kunt bieden. Niet schieten met hagel, maar een doelgerichte focus voor de juiste koper.

  Daarnaast zet ons hele team van ervaren en betrokken professionals zich in voor het beste resultaat. Uw makelaar voor succes.

  Onze verkoopspecialisten

  Direct contact opnemen

  Cijfers liegen niet!

  We roepen niet zomaar dat we snel(ler) de juiste koper voor uw woning vinden; we staan al jaren in de top 3 best verkopende NVM makelaars in Arnhem! En daar zijn we best trots op.

  Uw woning verkopen in zes stappen

  Stap 1
  Een goed begin is het halve werk

  We gaan graag met u om de tafel om zo te kijken hoe we u het beste kunnen helpen. We berekenen de waarde van de woning, adviseren een vraagprijs en stellen deze, uiteraard in overleg met u, vast.

  Stap 2
  Aandacht voor uw woning

  We zetten uw woning in verschillende spotlights, zowel online via verschillende websites en social media, als offline in onze etalage en via het aanbod van NVM makelaars. Onze professionele fotograaf zorgt ervoor uw woning zo goed mogelijk gepresenteerd wordt.

  Stap 3
  De bezichtigingen

  Heeft een mogelijke koper interesse in uw woning? Dan plannen we een bezichtiging in, uiteraard in overleg met u. Bezichtigingen worden altijd door ons begeleid, zo kunnen wij uw woning optimaal presenteren en vragen beantwoorden.

  Stap 4
  Onderhandelen

  Onderhandelen is een vak apart en iets waar, zeker bij de verkoop van uw eigen woning, veel emoties bij komen kijken. Wij nemen de onderhandelingen graag van u over. Onze makelaars weten precies wat ze moeten doen om de hoogste opbrengst tegen de beste voorwaarden te behalen.

  Stap 5
  Koopovereenkomst

  Is het beste bod tegen de juiste voorwaarden binnen? Fijn! Dan zorgen wij ervoor dat alles conform afspraak op papier komt. Wij stellen het koopcontract op en spreken deze met u door. Pas als alles helder is zorgen we ervoor dat de overeenkomst ondertekend wordt.

  Stap 6
  De eigendomsoverdracht

  We zijn een full-service makelaar, dus nemen ook graag deze stap voor onze rekening. We zorgen ervoor dat alle documenten gecontroleerd en op orde zijn en begeleiden de overdracht bij de notaris.

  Ons nieuwste aanbod

  Cattepoelseweg 301
  6815 CG Arnhem
  € 569.000,- kosten koper
  Zwarteweg 19
  6812 BA Arnhem
  € 600.000,- kosten koper
  Hogenendseweg 36
  6942 DV Didam
  € 275.000,- kosten koper
  Burgemeester Weertsstraat 22
  6814 HP Arnhem
  € 1.100,- per maand