Huis verkopen in Arnhem en omgeving

Wij vinden snel de juiste koper!

Waar collega’s vaak enkele honderden woningen in de verkoop hebben, kiest Petra De Kleermaeker Makelaardij bewust voor een overzichtelijke portefeuille grootte.

Zo kunnen we iedere opdrachtgever een optimale en doortastende verkoopbegeleiding bieden. Bovendien krijgt u naast uw (vaste) makelaar, ook nog eens een betrokken team van zeven door de wol geverfde medewerkers. Zij maken zich sterk voor een goede verkoop van iedere woning, variërend van een klein appartement tot een luxe villa. Ook voor uw woning geldt dat we snel de juiste koper vinden!

Neem contact op Bekijk ons aanbod

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Cijfers liegen niet

Wist u dat wij in de regio Arnhem al jaren in de Top drie staan van de best verkopende NVM makelaars? Er de beste verkoopprijs voor u uit weten te slepen? En tenslotte uw woning ook nog eens sneller weten te verkopen?

  • Bedankt Petra De Kleermaeker en je team. Wat jullie voor mij gedaan hebben. Heel bijzonder!

    Riny van Aalten
    Verkoper

Onze werkwijze

Wanneer u besluit de verkoop van uw woning in onze handen te leggen, bepalen we in overleg met u allereerst een reële vraagprijs.

Vervolgens nemen we uw woning direct op in het aanbod van alle NVM-makelaars in de regio. Op die manier zorgen we ervoor dat uw woning bij zoveel mogelijk potentiële kopers in beeld komt. Daarnaast zorgen we voor een optimale presentatie van de woning met behulp van een eigen fotograaf. En we plaatsen deze presentatie onder andere op internet en in onze etalage.

De volgende fase betreft het inplannen van bezichtigingen, uiteraard in nauw overleg met u. Onze makelaars zijn vanzelfsprekend bij iedere bezichtiging aanwezig om de eventuele kopers van alle relevante informatie te voorzien. Bij serieuze interesse wordt vervolgens het bemiddelingstraject opgestart. Daarna nemen wij ook de gehele afhandeling voor onze rekening: van het opstellen van de koopakte tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Meer weten?

Wij nodigen u van harte uit voor een geheel vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor.

Neem contact op