Goed verzekerd bij Petra De Kleermaeker

Verzekeringen bij Petra De Kleermaeker

Uw eigendommen verzekerd?
Graag stelt onze onafhankelijke verzekeringsadviseur uw pakket samen op basis van al uw wensen. U staat hierbij centraal en wij zorgen er voor dat u goed verzekerd bent.
Zo kunt u denken aan onder andere het verzekeren van uw woonhuis, inboedel en een overlijdensrisico verzekering. Onze onafhankelijke verzekeringsadviseur neemt graag uw persoonlijke situatie met u door en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verzekeringen voor uzelf en uw woning!

Een aanspreekpunt voor zowel de aankoop van uw woning als voor het regelen van uw verzekeringen (voor uzelf en uw woning). Het gemak van alles onder één dak. Een aanspreekpunt voor al uw vragen over wonen en verzekeren. Persoonlijk contact en deskundig advies staat bij Petra De Kleermaeker hoog in het vaandel. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw huis, maar ook zorgen wij graag voor het afsluiten van de juiste verzekeringen.

Neem contact op

Neem contact met mij op!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Deskundigheid in huis

  Wij vinden het belangrijk om onze kennis vanuit huis aan u aan te bieden. Naast makelaar in Arnhem bieden wij daarom ook verzekeringsadvies vanuit ons kantoor aan. Doordat u al bekend bent met onze werkwijze bij de aankoop van de woning, weet u wat u kunt verwachten wanneer u uw verzekeringen bij ons afsluit. Onze werkwijze is open en transparant en u kunt van ons een persoonlijke benadering verwachten.

  • Bedankt Petra De Kleermaeker en je team. Wat jullie voor mij gedaan hebben. Heel bijzonder!

   Riny van Aalten
   Verkoper

  Persoonlijke benadering

  Uw (eerste) woning aankopen, een tijd waarin veel op u af komt. Met onze kennis helpen wij u graag bij de keuze voor de juiste verzekeringen wanneer u een nieuwe woning heeft aangekocht. Onze onafhankelijke verzekeringsadviseur biedt dezelfde persoonlijke benadering zoals u gewend was bij de aankoop van uw huis.

  Alles onder één dak

  Als makelaar in Arnhem en omstreken ontzorgen wij u niet alleen op het gebied van hypotheekadvies, ook hebben wij een onafhankelijke hypotheekadviseur in huis. Zo bent u bij ons als makelaar in Arnhem aan het juiste adres om alles te regelen rondom de aanschaf van uw woning.

  Meer weten?

  Wij nodigen u graag uit op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Of u nu meer wil weten over uw verzekering, op zoek bent naar hypotheekadvies of over onze werkwijze als makelaar in Arnhem, u bent van harte welkom!

  Neem contact op