JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Benedendorpsweg 76 | 6862 WK Oosterbeek

€ 1.250.000,- kosten koper

Op een fantastische plek aan de Benedendorpsweg in Oosterbeek met de achtertuin tegen de uiterwaarden gelegen zeer royale helft van dubbel woonhuis. Origineel gebouwd begin 1900 maar in 2003 geheel gerenoveerd en uitgebouwd aan de achterzijde. Vanaf het ruime terras aan de woonkamer of vanuit de tuin heb je een weids uitzicht over de uiterwaarden van de Rijn en de Betuwe waar je van de ochtend tot de avond heerlijk in de zon kan genieten van de rust en de vogels.

In 2003 is de gehele achterzijde van de woning nieuw gebouwd, goed geïsoleerd en gemaakt om te genieten van de unieke plek. (binnenkort) Voorzien van een nieuwe warmtepomp (eind augustus) om de woning te verwarmen in combinatie met de al aanwezige 18 zonnepanelen en zonnecollectoren voor het verwarmen van water daardoor zijn de maandelijkse kosten voor gas en elektra laag.

De architect, betrokken bij de bouw en renovatie, heeft veel aandacht besteed aan zichtlijnen en het licht in huis. Dit valt al op als je de voordeur binnenstapt en direct het zicht hebt door de hoge hal naar de Zuidzijde van het huis.

Indeling:

Entree, tochtportaal met meterkast, voorkamer, toilet en werkkamer (vroeger de woonkamer), zwevende trap naar de eerste verdieping. Boven is er een grote slaapkamer met een eigen inloopkast en badkamer. De badkamer is compleet en voorzien van een ligbad, toilet, inloopdouche en wastafel.

Vanuit de voordeur kom je met een fraaie trap (naar beneden) in de eetkamer uit. In de eetkamer is er een schuifpui naar de zijtuin waar je een beschut plekje in de schaduw kan opzoeken en is er toegang tot de Siematic keuken, bijkeuken en berging.
Dan kom je in het hart van de woning, de woonkamer. 40 m² met een natuurstenen vloer, houtkachel en een fantastisch terras op het zuiden bereikbaar via een schuifpui. Vanuit de woonkamer en terras heb je een ongeëvenaard uitzicht richting de Rijn. Vanuit de woonkamer is er een inpandige berging bereikbaar, hier stalt de huidige eigenaar de fiets.

De trap naar de benedenverdieping zit achter de eetkamer.
De benedenverdieping heeft een slaapkamer en een werkkamer, gescheiden door een wand, vanuit deze kamer kan je de achtertuin in lopen. Naast deze kamers is er ook een wellnessruimte met jacuzzi, infrarode sauna, douche en toilet. Daarnaast is er nog een technische ruimte met de CV ketel een grote zonneboiler en een separate berging.

Het perceel heeft van voor naar achter een hoogteverschil van 12 meter. De achtertuin van het huis loop via het talud helemaal door tot het Unksepad. Direct aan de woning is een ruim terras en dan een terrassen tuin tot beneden met verschillende fruitbomen en een grote stenen berging voor het stallen van tuingereedschap. In de winter bij hoogwater en vrieskou kan je vanuit hier de schaatsen onderbinden en in de zomer loop je via het voetpad naar de Rijnoever.

Oosterbeek is een dorp net ten westen van Arnhem met een hoog voorzieningsniveau. Veel leuke kleine winkels, verschillende supermarkten, een busverbinding naar de stad (de bushalte zit op circa 25 meter van de woning) en een eigen NS station met verbinding naar Arnhem en Utrecht. wandelen in de uiterwaarden doe je vanuit je achtertuin maar ook de bossen zijn dichtbij.

Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1906
  • Perceel
  • Woonoppervlakte254m2
  • Inhoud860m3
  • Aantal kamers6
  • EnergielabelA+

Locatie