JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Breitnerstraat 10 | 6813 HR Arnhem (VERKOCHT)

€ 425.000,- k.k.

Een stoere zeer royale jaren dertig woning met een zonnige achtertuin in een fraaie rustige straat is nu te koop!

De Hoogkamp kenmerkt zich door een ruim opgezette jaren dertig woonwijk waar het prettig wonen is. In de wijk ligt een tennispark, er zijn twee basisscholen en enkele buurtwinkels. De Breitnerstraat is een brede laan, met aan weerszijden bomen wat rust uitstraalt.

De prachtige bossen van Mariëndaal en Warnsborn liggen om de hoek en ook het centraal station en het stadscentrum zijn gemakkelijk te bereiken.

Indeling:

Via de voordeur bereikt u de hal met toilet en toegang tot de zeer royale kelderverdieping. Deze ruimte heeft stahoogte, is ca 50 m2 groot en voor vele gebruiksdoeleinden geschikt c.q. geschikt te maken. Via een loopdeur bereikt u gemakkelijk de achtertuin, met terras waar volop genoten kan worden van de zon.

De sfeervolle royale woonkamer heeft een erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar een groot terras aan de achterzijde. De dichte keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft een deur naar het terras.

Vaste trap naar eerste verdieping: overloop met separaat toilet. Drie royale slaapkamers met inbouwkasten waarvan zowel de kamer aan de voorzijde als die aan de achterzijde een balkon heeft. Gedateerde badkamer.

Vaste trap naar tweede verdieping: overloop met twee royale zolderslaapkamersmet inbouwkasten. Dakkapel is aanwezig.

De woning is in goede staat doch aanpassingen aan hedendaagse uitstraling en comfort komt het woongenot ten goede.
Kom kijken en beslis zelf.

Ons aanbod Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar:1935
  • Perceel192
  • Woonoppervlakte163
  • Inhoud726
  • Aantal kamers10

Locatie