JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Brouwerijweg 14 | 6814 EL Arnhem (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)

€ 375.000,- kosten koper

Prachtige, sfeervolle en ruime benedenwoning met diepe achtertuin op loopafstand geleden van het stadscentrum, het station en de natuur. Deze woning heeft veel leefruimte, met vier aaneengeschakelde gelijkvloerse kamers. Aan de voorzijde bevindt zich een woonkeuken, zitkamer en eetkamer met massief eikenhouten vloer en aan de achterzijde een in 2020 uitgebouwde sfeervolle tuinkamer. Naast deze lichte en ruime tuinkamer zijn er nog twee slaapkamers waarvan één in het souterrain. De kamers liggen rondom een intieme, deels overdekte patio. Door de opzet is er altijd zon in huis! De tuinkamer grenst middels een grote glazen pui met schuifdeuren aan de fraai aangelegde stadstuin. De tuin met twee terrassen en veel groen is een heerlijke plek om te verblijven en is rustig gelegen. 

Indeling 
We maken onze entree in een lange gang. Vanuit hier heeft u toegang tot het toilet (vernieuwd in 2020) en de badkamer met nette douche en wastafel. De woonkeuken aan de voorzijde van de woning is ruim opgezet en voorzien van authentiek plafond en diverse vaste kasten. Vanuit de keuken is er een doorloop naar de woonkamer en de aangebouwde tuinkamer. Door het lessenaarsdak en de grote ramen is het hier heerlijk licht en heeft u zicht op de gezellige achtertuin en de patio. Op de begane grond aan het eind van de gang is een slaap/werkkamer waar indien gewenst voldoende ruimte is voor een tweepersoonsbed. Ook in deze ruimte is een grote vaste (kleding) kast aanwezig. Deze kamer heeft een deur naar de patio, waardoor ook dit een prettige plek is om te verblijven.  

In het souterrain is er een tweede slaapkamer. De ruimte is in 2019 verdiept en gerenoveerd. Door de lichte kleuren en de koekoek met mechanische ventilatie, is dit een rustige en lekker koele plek om te slapen. Met een afmeting van ongeveer 3.30 X 3.50 kunt u hier gemakkelijk een tweepersoonsbed in kwijt. Stahoogte is 2.02 tussen de houten balken.

De achtertuin is in 2020 opnieuw aangelegd, en voorzien van twee terrassen, vaste planten, twee kranen en drie elektra punten, waarvan één in de houten schuur.

Omgeving
Wonen in de gewilde wijk Heijenoord, op loopafstand van het station, het stadscentrum, supermarkten, buurtwinkels, landgoed Mariendaal en het Sonsbeekpark. Dit is uw kans op een sfeervolle en ruime benedenwoning met een fantastische achtertuin.

De VvE is ingeschreven bij de KVK. Er wordt geen maandelijkse bijdrage betaald en het onderhoud wordt jaarlijks met de bovenburen besproken en afgestemd.

Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten D. Deze is geldig tot 29-12-2030.
 
Bijzonderheden: 
* De oppervlakte van de slaapkamer beneden is 16m2, deze komt nog bij het totale woonoppervlak van 77m2
* Originele details zijn bewaard gebleven 
* Massief eikenhouten vloer aanwezig 
* Veel leefruimte met hoge plafonds  
* Zeer lichte woning door sfeervolle patio en hoge pui aan de achtertuin 
* Grote woonkeuken met fijne middagzon 
* Elektrische vloerverwarming in de tuinkamer 
* Onder architectuur aangelegde tuin en tuinkamer 
* Dankzij de diepe achtertuin is er de gehele dag zon in de tuin 
* In 2019/2020 zijn kruipruimtes, leidingwerk, riolering, elektra, WC en slaapkamers gerenoveerd en gemoderniseerd 
* Recent uitgevoerd schilderwerk binnen en buiten 
* Gemakkelijk parkeren met een parkeer- en bezoekersvergunning in de straat 
* Stadscentrum en natuur op loopafstand
* Dichtbij buurtwinkels Van Lawick van Pabststraat
* Station op vijf minuten lopen 

Ons aanbod Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1931
  • Perceel
  • Woonoppervlakte77m2
  • Inhoud305m3
  • Aantal kamers3
  • EnergielabelD

Locatie