JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Burgemeester Weertsstraat 22 | 6814 HP Arnhem

€ 448.000,- kosten koper

In de gewilde Burgemeesterswijk op loopafstand van het Arnhemse centrum Centraal Station en het alombekende Park Sonsbeek wordt u deze ruime bovenwoning aangeboden. De woning beschikt over voldoende slaapkamers, een balkon en dakterras, een kelder en is geheel naar eigen inzicht te moderniseren. De Burgemeesterswijk kenmerkt zich door haar brede en groene lanen, haar eigentijdse karakter en gezellige kern met diverse horeca, supermarkten, detailhandel en medische voorzieningen. De op- en afritten van de belangrijkste uitvalswegen zijn makkelijk en snel te bereiken.

Indeling
Begane grond: entree, met toegang tot de kelder en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Overloop waaraan het separaat toilet gelegen is en tevens de kamer-en-suite met originele marmeren schouwen en veel lichtinval. Werkkamer welke vrij eenvoudig bij de kamer-en-suite te betrekken is. Vanuit de kamer-en-suite is er toegang tot het balkon. Eenvoudige keuken met douchecel. Het dakterras is vanuit de overloop toegankelijk. Met de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar.

Tweede verdieping: overloop met bergkast en aangrenzend vier slaapkamers. Van de kamers aan de achterzijde van de woning beschikt de grootste over inbouwkasten en een eigen wastafel. De kleine slaapkamer aan de voorzijde is als opslag in gebruik geweest en herbergt de CV installatie. De grote slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van eveneens een vaste wastafel en inbouwkasten.

Bijzonderheden:
– verbouwplannen / plattegronden zijn beschikbaar;
– kostenindicatie van de werkzaamheden zijn eveneens beschikbaar;
– per direct te betrekken;
– gelegen in de gewilde Burgemeesterswijk;
– naar eigen inzicht te moderniseren.

Ons aanbod Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1905
  • Perceel
  • Woonoppervlakte133m2
  • Inhoud465m3
  • Aantal kamers6
  • EnergielabelG

Locatie