JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Johan de Wittlaan 173 | 6828 XH Arnhem

€ 347.500,- kosten koper

Charmant, sfeervol en vol karakter; als u op zoek bent naar een heerlijke, recent gemoderniseerde, benedenwoning met eigen garage én op vijf fietsminuten van de binnenstad, dan is de woning aan de Johan de Wittlaan 173 echt wat voor u!

Komt u snel binnenkijken? Onze makelaars staan voor je klaar!

Indeling

U komt de woning binnen via de hal die toegang verleent tot alle ruimtes van de woning, waaronder toegang tot de kamer en suite. 

De woonkamer met veel lichtinval door de erker, is gelegen aan de straatzijde. De woonkamer is volledig naar eigen smaak in te richten en biedt ruimte voor een gezellige zithoek.

Door de scheiding tussen de voor-en achterkamer is er een fijne woonkeuken ontstaan met de originele natuurstenen schouw, voorzien van een aansluiting op het rookkanaal. Hierdoor is er ook de mogelijkheid om een grote eettafel te plaatsen. Vanuit de woonkamer komt u in de recent vernieuwde, witte uitgevoerde keuken terecht. De keuken beschikt over een strak RVS aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur.

Tevens heeft de woning goede isolatie in de plafonds en zijn alle kozijnen voorzien van dubbelglas. Goed om te weten: Hierdoor is het bestaande energielabel verbetert!

De woning beschikt over drie slaapkamers waarvan twee ruime en een wat kleinere slaapkamer. Ook fijn; In de slaapkamers is extra geluidsisolatie in de plafonds aangebracht.

U keert terug naar de hal, waarbij u de badkamer binnentreedt. De badkamer is erg ruim. De badkamer is voorzien van een wasmeubel, douche en toilet. De voorbereidingen voor het eventueel vervangen van de badkamer zijn gedaan door nieuwe af- en aanvoerbuizen en elektra aan te leggen in de kruipruimte.

De woning beschikt over een vernieuwde meterkast en elektra. 

Tuin
Aan de achterzijde van de woning is er een schuifpui vanuit de achterkamer en een deur vanuit de keuken naar de achtertuin. Als u de achterdeur uitstapt komt u op een veranda met een trapje naar de achtertuin. In de achtertuin kunt u in de zomer heerlijk genieten van de gehele dag zon. Vanuit de tuin heeft u toegang tot uw eigen garage. De garage is prima te gebruiken voor het stallen van een auto, als schuur voor de fietsen of zoals nu als werkplek. In de garage hangt nu ook de recent vernieuwde CV ketel.

De woning heeft een fijne locatie. Namelijk: Dichtbij de stad en dichtbij de winkelvoorzieningen. 

Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten C.

Afspraak maken

Kerngegevens

  • Bouwjaar1934
  • Perceel
  • Woonoppervlakte86m2
  • Inhoud340m3
  • Aantal kamers5
  • EnergielabelC

Locatie