JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Klarenbeekstraat 47 | 6822 HS Arnhem

€ 300.000,- k.k.

Prachtig gelegen bovenwoning aan de Klarenbeekstraat, helemaal boven in Klarendal en aan de rand van de Vogelwijk, heeft een geweldige ligging en biedt het beste van twee werelden: in een kwartiertje lopen ben je in hartje Arnhem. Loop je vijf minuten de andere op dan zit je in de bosrijke omgeving van Park Klarenbeek.

Het woonhuis heeft nog veel van de oorspronkelijke sfeer uit 1910: hoge plafonds, paneeldeuren, schuifdeuren met glas-in-lood-raampjes en een fraaie trap. De traditionele indeling in een voor- en achterkamer is behouden. De woonkamer kan gescheiden worden door twee schuifdeuren. Aan weerszijden daarvan bevinden zich kastruimten. De achterkamer heeft een windvrij balkon met een intiem uitzicht. Op de tweede verdieping is een dakterras met een groots uitzicht dat kan wedijveren met dat van het nabijgelegen High Park. Je kijkt hier niet alleen uit over Klarendal en het centrum van Arnhem, maar in de verte kun je Nijmegen zien liggen en in het Oosten zelfs het Reichswald bij Kleve.

Het huis is op beide verdiepingen voorzien van voldoende kamers. Op de eerste verdieping is er naast de woonkamer (voor en achter), keuken en WC nog een kleine voorkamer en een achterkamer die kunnen worden ingericht als studeer- of hobbykamer. Boven bevinden zich drie slaapkamers: een royale aan de voorzijde, een gemiddelde aan de achterzijde en nog een kleine aan de voorzijde. Ook is er een badkamer en een vrij ruime overloop. Helemaal onder in het souterrain bevindt zich nog een kelderruimte voor extra bergruimte. De afgelopen jaren is de Klarenbeekstraat veranderd in een bruisende straat met betrokken buren en veel kinderen. Door de groenvoorziening met kleine speeltuin is het tevens een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Ook is de wijk de laatste jaren bruisend en zeer gezellig geworden met diverse horecagelegenheden zoals Sugar Hill en Goed Proeven.

Bijzonderheden:
– Slapende VvE, wel gezamenlijke opstalverzekering en KvK inschrijving. Bijdrage € 50,- per maand.
– Ideale kans voor diegene die een bovenwoning geheel naar eigen smaak en wens wil aanpassen en inrichten.
– Zeer mooi en weids uitzicht over Arnhem met prachtige vergezichten wat deze woning uniek maakt.
– Ruime bovenwoning.

Ons aanbod Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1911
  • Perceel
  • Woonoppervlakte118m2
  • Inhoud395m3
  • Aantal kamers7
  • EnergielabelE

Locatie