JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Loostraat 107 | 6852 BC Huissen

€ 1.250.000,- kosten koper

In 2010 nieuw gebouwde vrijstaande villa. Deze luxe woning staat op een gewilde woonlocatie en kenmerkt zich door het ruime woonoppervlak. Aan de buitenzijde heeft deze woning een klassieke uitstraling van een notariswoning en binnen vertaald dat zich naar een heerlijke ruimte met een sfeervolle woonkamer met houtenvloer, open haard en openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de voorkamer en de eetkamer, welke beide te bereiken via en-suite deuren. 

De woning is uitstekend geïsoleerd en is klaar om bewoond te gaan worden door een leuk gezin waarbij werken aan huis een van de vele opties is.

Indeling
Begane grond
Entree met statige en hoge hal met bergkast onder de trap en een toilet. Vanuit de hal is er toegang tot de kantoorruimte van ongeveer 11 m², de voorkamer en de eetkamer. Verder zijn er op deze verdieping de woonkamer en een woonkeuken te vinden. Vanuit de woonkamer, eetkamer en keuken kunt u de achtertuin bereiken. Vanuit de woonkamer heeft u mooi zicht op de achtertuin, het geheel heeft een klassieke uitstraling met mooie roede verdeling van de ramen, een gashaard, houten vloer en plafondlijsten. In de voorkamer staat een grote schouw met gaskachel. De keuken is voorzien van alle gemakken, een praktische bergkast en vloerverwarming.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is te bereiken via een mooie trap in de hal en komt uit op de overloop met een balkon vanwaar u de hal in kijkt.
De masterbedroom van ruim 30 m² heeft een eigen badkamer met vrijstaand ligbad, inloopdouche en twee wastafels, het separate toilet bevindt op de overloop, daarnaast zijn er nog twee slaapkamers waarvan er op dit moment een in gebruik is als garderobekamer.

Tweede verdieping
De tweede verdieping heeft de mogelijkheid voor twee slaapkamers, nu is er een in gebruik met een grote dakkapel en een doorloop naar een eigen badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel, er zijn twee bergruimtes en een ruime overloop waar eventueel een extra kamer gerealiseerd kan worden.

Tuin
De tuin rondom is netjes aangelegd met mooie buxushagen en leibomen. De veranda tegen de achtergevel is een lekkere plek om op het terras te zitten en van de tuin te genieten. Rechts naast de woning is er een oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s en is de garage bereikbaar.

Locatie
De Loostraat vormt de verbinding tussen de wijken Loovelden & de Zilverkamp en diverse parken zoals het Zeegbos & Holthuizen met het sfeervolle stadshart van Huissen. Vele voorzieningen zijn dan ook op fietsafstand voorhanden: diverse scholen, kinderopvang, sportvelden, overdekt winkelcentrum De Brink, medische voorzieningen, zwembad, supermarkten en een grote diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. Het openbaar vervoer bevindt zich binnen handbereik met de bushalte op loopafstand. Per fiets met de bus en met de auto zijn buursteden Arnhem en Nijmegen uitstekend bereikbaar.

Ons aanbod Neem contact opAfspraak maken

Kerngegevens

  • Bouwjaar2010
  • Perceel562m2
  • Woonoppervlakte248m2
  • Inhoud975m3
  • Aantal kamers8
  • EnergielabelA

Locatie