JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Nicolaas Maesstraat 19 | 6814 LA Arnhem

€ 700.000,- kosten koper

Op een van Arnhems mooiste plekjes iets verhoogd gelegen helft van dubbel woonhuis met heerlijke ruime zonnige achtertuin op het zuidwesten, een fraaie voortuin en een extra met de woning verbonden ruimte in de voormalige garage. De ruimte is voorheen in gebruik geweest als slaapkamer en badkamer.

Deze gezinswoning is zeer fraai gelegen in de Gulden Bodem. De ligging kenmerkt zich door de groene parken als Zypendaal, Sonsbeek en natuurlijk het park Gulden Bodem. Ook de voorzieningen als scholen, winkels zijn in de nabijheid gelegen. Naast de fijne ligging is dit een ideale gezinswoning met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en de 4 de op zolder.

Op de begane grond heeft een vorige eigenaar voorzieningen aangebracht om te kunnen wonen op de begane grond, middels een fraaie corridor is de voormalige garage betrokken bij de woning en wordt thans als berging gebruikt maar heeft meerdere mogelijkheden.

Deze woning uit de jaren ’50 van de vorige eeuw heeft voor een dergelijke woning een goed energielabel, de huidige eigenaren hebben daartoe een aantal voorzieningen getroffen zoals spouw,-, gedeeltelijk dak-, muur- en vloerisolatie. Naast deze voorzieningen welke een zeer positieve invloed hebben op het energieverbruik zijn er 16 zonnepanelen in bedrijf.

Kortom een prachtig gelegen helft van dubbel woonhuis met extra mogelijkheden welke ook nog eens voorzien zijn van diverse duurzame maatregelen.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree, toilet, trapopgang en toegang naar de dichte keuken met inbouwapparatuur en veel bergruimte. De woonkamer is licht en voorzien van een parketvloer en biedt verrassend veel ruimte ,aan de achterzijde is de corridor aanwezig om naar de berging/ werkruimte te komen. Deze ruimte is
zou meerdere toepassingen kunnen krijgen.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan een met balkon, nette in lichte kleurstelling uitgevoerde
badkamer, separaat toilet, trapopgang naar tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop, veel bergruimte, stook-/wasruimte, vierde slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden
– Zeer fraaie ligging;
– Verrassende achterbouw;
– Tuin welke fraai is aangelegd met volop privacy;
– Parken en de binnenstad op korte afstand;
– Ideale gezinswoning;
– Uitgebreide verduurzaming;
– Zonnepanelen aanwezig.

Ons aanbod Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1955
  • Perceel319m2
  • Woonoppervlakte169m2
  • Inhoud603m3
  • Aantal kamers6
  • EnergielabelC

Locatie