JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Rietgansplein 5 | 6883 DT Velp

€ 220.000,- kosten koper

Leuke maisonnette woning met vrij uitzicht over een ruim plantsoen aan de voorzijde. Deze woning heeft drie ruime slaapkamers, twee balkons en een berging voor onder andere de fiets.

Vlakbij landgoed Biljoen en op vijf minuten fietsen van de Hoofdstraat van Velp ligt deze fijne woning. De woning is netjes onderhouden en is in de loop der jaren gemoderniseerd met onder andere een keuken uit 2014 en een CV-ketel uit 2018. In 2018 is ook het dak van het complex vervangen en de VvE heeft een financiële reserve voor komend onderhoud.

Op de begane grond is de entree met de brievenbus, vergrendelde deur en intercom.

De entree van de woning ligt op de eerste verdieping. Je stapt binnen in de hal met trapkast en nette (hangend) toilet, lichte woonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde over een groen plantsoen. Op de vloer liggen mooie houten vloerdelen en in de kozijnen zit dubbel glas. Nette hoekkeuken met ingebouwde apparatuur en een deur die toegang geeft tot het balkon. Vanuit de hal is er een trap naar de tweede verdieping.

Vanaf de overloop op de tweede verdieping zijn alle ruimtes toegankelijk. Drie ruime slaapkamers waarvan er één toegang geeft tot het balkon, een kast waar de CV-ketel hangt en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €100,-;
– Reserve voor groot onderhoud;
– Rustige woonomgeving;
– Netjes onderhouden, eigen CV-ketel;
– Eigen berging voor de fiets;
– Vrij parkeren;
– Dichtbij het groen;
– Dichtbij de toegang tot knooppunt Velperbroek en op een paar minuten van de Hoofdstraat.

Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Deze is geldig tot 06-01-2033.

Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1964
  • Perceel
  • Woonoppervlakte88m2
  • Inhoud305m3
  • Aantal kamers4
  • EnergielabelC

Locatie