JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Sperwerstraat 89 | 6823 DL Arnhem

€ 250.000,- kosten koper

Leuke en charmante hoekwoning met berging en vrij uitzicht. De Sperwerstraat ligt aan de rand van de Geitenkamp, een monumentale wijk uit de jaren 20, vlakbij Arnhems hoogste punt Hoogte 80 en aan de rand van de bos. Op de zolderverdieping ligging nog kansen om kamers te maken en zo je woonruimte te vergroten.

Indeling:
Via een trapje aan de zijkant van de woning kom je in de hal van het huis, in de hal vindt je een toilet en trap naar de eerste verdieping. Lichte en sfeervolle woonkamer met een groot raam aan de voor- en achterzijde, in de kamer is een royale bergkast. De keuken zit in de achter aanbouw is half open en ziet er netjes uit.

Eerste verdieping:
overloop met toegang tot drie slaapkamers van ca. 13,5 en 5 vierkante meter en een badkamer met lichte tegels, een inloopdouche en wastafel.

Tweede verdieping:
via vlizotrap bereikbare, ruime zolderverdieping met een royale stahoogte. Deze verdieping zou geschikt zijn om extra slaapkamers te maken.

Buiten:
via de keuken is de achtertuin bereikbaar, deze is geheel bestraat en aan de keuken is een berging gebouwd. In de berging hangt de CV ketel en is elektra aanwezig. Voor de woonkamer is er nog een ruime voortuin.

– leuke ligging met vrij uitzicht;
– groene omgeving;
– gezellig en sfeervol huis;
– vlak bij Hoogte 80 en de bossen;
– inhoud ruim 300 m³ en 72 m² woonoppervlak.

Omgeving:
De Sperwerstraat ligt aan de rand van de Geitenkamp, een monumentale wijk uit de jaren 20, vlakbij Arnhems hoogste punt Hoogte 80. De wijk is ontworpen in de kenmerkende tuindorpstijl met architectuur elementen van de Amsterdamse School. Sterk glooiende straten en veel bos en groen kenmerken dit deel van Arnhem. Alle voorzieningen zijn in de buurt aanwezig: supermarkten, andere detailhandel, scholen, kinderopvang en medische zorg. Sport- en recreatiemogelijkheden (o.m. sportcentrum Valkenhuizen, diverse sportclubs, een atletiekbaan, zwembad en fitnesscenter) zijn er volop in de directe omgeving. De snelwegen A12 en A50 zijn snel en filevrij te bereiken. Het Arnhemse stadscentrum en het centraal station liggen op een kwartiertje fietsen en het busvervoer is prima geregeld.

Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1935
  • Perceel121m2
  • Woonoppervlakte72m2
  • Inhoud319m3
  • Aantal kamers5
  • EnergielabelF

Locatie