JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Sweerts de Landasstraat 35 | 6814 DB Arnhem (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)

€ 650.000,- kosten koper

Op een top locatie gelegen ruime bovenwoning met twee balkons en een ruim terras.

Laat je verassen door de ruimte en het licht in deze royale bovenwoning met veel originele details. De woning heeft een eigen fietsenschuur en is goed onderhouden. De voorgevel is gereinigd en opnieuw met een knipvoeg gevoegd, de achtergevel is recent opnieuw gestukadoord en op het platte dak zijn drie nieuwe lichtkoepels geplaatst. Komende maand zal op het platte dak nieuwe dakbedekking worden aangebracht.

Indeling:
Entree met trapopgang naar de eerste verdieping

eerste verdieping:
Overloop met toilet, kamer en suite waarbij de voorkamer een mooie erker heeft aan de straatzijde met groen glas in lood, een mooie schouw, ornamenten plafond en de zijkamer is bij de kamer en suite getrokken. Via de originele schuifdeur kom je in de achterkamer met schouw en deuren naar het eerste balkon. De recent vernieuwde keuken zit aan de achterzijde en heeft een deur naar het dakterras van ruim 16 vierkante meter op het zonnige zuiden. Het terras is een heerlijke plek waar je kan loungen maar ook aan een grote tafel kan dineren.
Opvallend zijn de details zoals, het houtsnijwerk van de trap, de ornamenten plafonds, de schuifdeuren in de kamer en suite en de mooie erker aan de straatzijde met het groene glas in lood.

tweede verdieping:
Ruime overloop met lichtkoepel, twee ingebouwde kasten waarvan in een de CV ketel hangt. Twee slaapkamers aan de straatzijde beide met een dakkapel, een ruime badkamer met ligbad, separate douche, toilet en dubbele wastafel, aan de achterzijde zijn er nog twee slaapkamers waarvan een er toegang heeft tot het tweede balkon.
een heerlijk ruime verdieping met een royale badkamer en vier slaapkamers.

Via het afgesloten achterpad is de fietsenberging bereikbaar.

Wonen tegen het centrum van Arnhem in de gewilde Burgemeesterswijk in een grote bovenwoning is hier mogelijk. een groene wijk tussen het centrum en het Sonsbeekpark.

Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1904
  • Perceel
  • Woonoppervlakte158m2
  • Inhoud515m3
  • Aantal kamers6
  • EnergielabelC

Locatie