JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Sweerts de Landasstraat 60 | 6814 DH Arnhem

€ 695.000,- kosten koper

Deze fraaie woning in de statige Burgemeesterswijk in Arnhem is de laatste jaren in gebruik geweest als tandtechnisch laboratorium en heeft op de bovenste verdieping een appartement. De woning zal om geschikt te maken voor compleet woonhuis of splitsing in appartementen behoorlijk moeten worden gerenoveerd en verbouwd.

Met een woonoppervlak van meer dan 250m² is het een zeer ruime woning verdeeld over drie verdiepingen en een kelder.
De witte gevel met erker, mooie glasindeling en een torentje op de hoogste verdieping maken dat deze gevel er in de straat echt uitspringt. De tuin aan de achterzijde is bereikbaar via een pad aan de zijkant van de woning, de bovenste verdieping heeft een terras met een mooi uitzicht op het park Sonsbeek.

Indeling:
Entree, vestibule, hal met toilet en toegang naar een ruime kelderverdieping, voormalig kamer en suite en een extra zijkamer.

Eerste verdieping: overloop met toilet en vier ruime (slaap) kamers.

Tweede verdieping; het appartement heeft een terras, bestaat uit overloop met toilet, de keuken aan de straatzijde en twee ruime kamers waarvan de achterkamer een natte ruimte heeft met douche en wastafel.

De ligging vlak achter het centraal station, op wandelafstand van het centrum en mooiste stadspark van Nederland is geweldig te noemen.

Heeft u de interesse om te investeren en om hier weer een fraaie woning van te maken of een combinatie van kantoor en wonen te creëren of de splitsing in appartementen te realiseren, maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1912
  • Perceel216m2
  • Woonoppervlakte262m2
  • Inhoud895m3
  • Aantal kamers11
  • EnergielabelG

Locatie