JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Utrechtseweg 266 | 6812 AP Arnhem (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)

€ 295.000,- kosten koper

Let op! Op dit moment heeft Funda een storing waardoor uw bezichtigingsaanvraag of reactie mogelijk niet goed bij ons binnenkomt! Voor het inplannen van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 026 – 351 92 00 of info@petradekleermaeker.nl

Tussen het centrum van Arnhem en Oosterbeek ligt deze fijn bovenwoning met aan de overzijde van de straat de Rijn en uiterwaarden. Om de hoek ligt een grote supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

De woonkamer op de eerste verdieping heeft een balkon aan de achterzijde met openslaande deuren en glas in lood ramen. De kamer en suite is er al een keer uitgehaald waardoor er extra woonruimte is ontstaan. Aan de straatzijde is er in de woonkamer een erker waar de hele dag licht van de zon binnen schijnt.

Ziet u zichzelf hier wel wonen? Neem dan snel contact met ons op!

Indeling
Entree met hal op de begane grond.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping een overloop met toilet en een keuken aan de straatzijde. De keuken is gesloten, netjes en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is lekker ruim en heeft een erker aan de straatzijde en een balkon met openslaande deuren aan de achterzijde.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is er een overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers, de slaapkamer aan de achterzijde heeft weer toegang tot een balkon. U kan hier lekker met de deur open slapen. De badkamer is voorzien van een douchehoek en wastafel, hier zit ook de witgoedaansluiting.
Vanaf de overloop op de slaapverdieping is er via een vlizotrap toegang tot een praktische bergzolder, hier hangt ook de C.V. ketel.

Bijzonderheden:
– actieve VVE, servicekosten €175,- per maand;
– fijne ligging dicht bij de binnenstad en de bossen;
– lekker wandelen in Mariëndaal;
– boodschappen om de hoek;
– lichte en ruime woonkamer;
– eigen berging voor de fiets.

Ons aanbod Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1935
  • Perceel
  • Woonoppervlakte89m2
  • Inhoud310m3
  • Aantal kamers3
  • EnergielabelC

Locatie