JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Van Hasseltstraat 110 - 109 | 6821 AR Arnhem

€ 499.500,- kosten koper

In de gezellige woonwijk Sint Marten gelegen herenhuis verdeeld over een benedenwoning met tuin en een bovenwoning met twee balkons. De gehele woning is netjes onderhouden en grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De woning beschikt over twee huisnummers, is eventueel makkelijk samen te voegen door het weghalen van een tussenwand achter de voordeur.

Ook zeer geschikt voor dubbele bewoning (LAT), aanleunwoning of als kantoor aan huis c.q. atelier.

De benedenwoning heeft een gezellige woonkamer aan de straatzijde met een kastenwand van de vloer tot het plafond en een slaapkamer aan de tuinzijde. De keuken zit ook aan de achterzijde en vanuit hier stap je via de achterdeur zo de heerlijke en ruime stadstuin in. De tuin is ruim 10 meter diep en een fijne plek om in de zomer buiten te genieten. De tuin is via een trap ook vanaf de eerste verdieping bereikbaar. De benedenwoning heeft een douche en toilet bereikbaar vanaf de gang en in de gang zit ook de toegang tot een ruime kelder van ongeveer 20 vierkante meter.

De bovenwoning is bereikbaar via de trapopgang en heeft naast de keuken drie ruime kamers. Op de overloop centraal in huis is de toilet gevestigd, heb je toegang tot de drie kamers en de keuken. De keuken is netjes en heeft openslaande deuren naar een balkon over de gehele breedte van de woning. In de voorkamer zit een schouw (dit waren voorheen twee kamers) en de tweede kamer aan de straatzijde heeft een eigen balkon. Op de tweede verdieping zijn er nog eens twee slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad. Hier is ook een wasmachineaansluiting. Volledig bevloerde vliering aanwezig over de gehele lengte van het huis.

De achtertuin is ook vanaf de straat bereikbaar via een poort en onderdoorgang aan de rechterzijde van de woning. Je kan dus eenvoudig met de fiets of een vuilcontainer in de tuin komen.

Sint Marten is een levendige woonwijk dichtbij het centrum van Arnhem. In de nabijheid zit het inmiddels bekende Modekwartier, zijn er verschillende leuke cafés en is de supermarkt om de hoek. Het Centraal Station en Station Velperpoort zijn op loopafstand.

– Ruim woonhuis, nu verdeeld in een beneden- en bovenwoning
– Heerlijke stadstuin met veel groen en rust
– Boven twee balkons
– Grotendeels dubbelglas en dakisolatie
– Prettige ligging in een levendige wijk

Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1902
  • Perceel175m2
  • Woonoppervlakte146m2
  • Inhoud590m3
  • Aantal kamers8
  • EnergielabelD

Locatie