JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Van Lawick van Pabststraat 164 | 6814 HB Arnhem

€ 498.000,- k.k.

Zonnig, gunstig ingedeeld en net onderhouden 3-KAMER APPARTEMENT (142 m²) op de begane grond, met zonnige privétuin, berging en eigen parkeerplaats in de onderbouw, gelegen in het gewilde “Park Sonswijck”. Rond 1995 verliet het Diaconessenziekenhuis haar prominente plek in het hart van de Burgemeesterswijk. Voor stedenbouwkundige invulling op niveau werden dan ook planologen en architecten van naam en faam geconsulteerd – onder hen Ben van Berkel (UN Studios).
Tegen de eeuwwisseling kreeg de ontwikkeling Park Sonswijck gestalte. De vraag naar deze hoogwaardige appartementen en woningen was direct groot. Mensen van buiten Arnhem voelden zich door het bijzondere karakter van Sonswijck aangesproken maar ook opvallend veel buurtbewoners kozen voor deze nieuwe plek in hun vertrouwde omgeving. Ook nu er sinds de oplevering zo’n twintig jaren verstreken zijn blijkt Park Sonswijck onverminderd gewild en alles wijst erop dat dit nog decennia lang geldt.

Kernwoorden van de locatie:
– Van oudsher een van de beste locaties van Arnhem;
– Levendige maar veilige locatie in de Burgemeesterswijk;
– Dagelijkse winkelvoorzieningen, postkantoor, bank et cetera op enkele passen loopafstand;
– Diverse zorgvoorzieningen (huisarts, tandarts, apotheek, fysiotherapie) ‘naast de deur’;
– Gunstige ligging ten opzichte van stadscentrum, openbaar vervoer en wegennet;
– Rustige ligging in semiopenbaar Park Sonswijck. Stadsparken en bossen op steenworp afstand.

Indeling

Begane grond: entree, hal met meterkast en toilet met fonteintje. Riante sfeervolle woonkamer met veel lichtinval en twee grote schuifpuien. De eethoek en keuken in hoekopstelling staan in open verbinding met de woonkamer. De praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen en CV opstelling zijn vanuit de keuken toegankelijk. Aan de voorzijde van het appartement zijn twee slaapkamers van goed formaat gesitueerd en vanuit beide slaapkamers is de royale badkamer met douche, ligbad, tweede toilet en wastafelmeubel te betreden.
Uniek is de hoogte in het appartement; de plafonds zijn circa 2,80m.
Onderbouw: de privé berging én parkeerplaats zijn onder het pand gevestigd en is alleen toegankelijk voor bewoners.

Tuin: fraai op de zon gelegen tuin met heerlijk terras. Dicht bij het centrum en toch kunt u hier genieten van alle rust en het groen wat deze heerlijke locatie te bieden heeft.

Ons aanbod Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar:1998
  • Perceel
  • Woonoppervlakte142
  • Inhoud487
  • Aantal kamers3

Locatie