JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Verenwei 46 | 6843 ZX Arnhem

€ 319.500,- kosten koper

Op de hoek van de gezellige woonwijk ‘Elderveld’ staat deze leuke en ruime gezinswoning, welkom bij de Verenwei 46 in Arnhem. De woning heeft een centrale ligging met op fietsafstand de binnenstad van Arnhem en stadion Gelredome.

De woning is voorzien van een ruime lichte woonkamer, half open keuken, 3 ruime slaapkamers, nette badkamer en een ruime zolderberging. Tevens heeft de woning een zonnige achtertuin op het zuiden en is er eigen parkeerplaats voor de deur, wat wil je nog meer?

Indeling

We betreden de woning via de hal waar zich de meterkast en de separate toilet bevinden. Vanuit hier lopen we door naar de ruime woonkamer. De tuingerichte woonkamer is lekker licht en ruim opgezet. Aan de achtergevel is een mooie glazen overkapping/veranda gebouwd met een zonnescherm waardoor er aangenaam veel daglicht binnenkomt. 

We lopen door naar de halfopen keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van lichte kastjes met een zwart aanrechtblad en ingedeeld met diverse inbouwapparatuur. Tevens is er voldoende ruimte om een gezellige eethoek te creëren om samen te genieten van het avondmaal. 

Met de trap vanuit de woonkamer komen we op de eerste verdieping. Hier zijn drie lichte en ruime slaapkamers gevestigd en een eenvoudige maar nette badkamer met douche en toilet.

De tweede verdieping is ruim van opzet en hier zou eenvoudig een vierde ruime slaapkamer geplaatst kunnen worden. Hoe deel jij ze in? Op deze verdieping zitten ook de witgoedaansluitingen en hangt de CV ketel.

De achtertuin ligt heerlijk op het Zuiden en achter de tuin ligt een groenstrook waardoor er geen sprake is van achterburen. De tuin is netjes aangelegd en heeft veel privacy. Tegen de achtergevel zit je heerlijk onder de overkapping, bij slecht weer kan je dus ook droog in de tuin zitten. Voor de woning is er een stenen aangebouwde berging/schuur en een parkeerplaats op eigen terrein.

De woonwijk Elderveld is een heerlijk rustige wijk met voornamelijk gezinswoningen. Gelegen in Arnhem zuid maar op fietsafstand van de binnenstad. In de omgeving zijn scholen en winkels te vinden. Vanuit huis loop je zo naar Meinerswijk een gebied vlak naast de Rijn waar je heerlijk kan wandelen of vogels spotten.

Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Deze is geldig tot 19-10-2026.

Ons aanbod Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1976
  • Perceel170m2
  • Woonoppervlakte114m2
  • Inhoud389m3
  • Aantal kamers5
  • EnergielabelC

Locatie