JE HUIS IS JE THUIS!

Terug naar overzicht

Vrij Nederlandstraat 55 | 6826 AW Arnhem

€ 300.000,- kosten koper

Bijzonder en multifunctioneel pand met de mogelijkheid tot bewoning, winkel of bedrijfsmatig gebruik van ca 117 m2 en zeer royale garage/bergruimte en kelder.
Het pand maakt deel uit van een kleinschalige vereniging van eigenaren met de bovenverdieping en is zeer goed herindeelbaar wat dit pand uniek maakt.
Dit pand met mogelijkheden zoekt een nieuwe eigenaar die zijn eigen idee??n en creativiteit volledig wil benutten, en er een eigen gebruik aan kan en wil geven of het nou wonen of bedrijfsmatig of een combinatie van beide is!
Het geheel is gelegen in de gerenoveerde wijk Presikhaaf in een omgeving met meerdere winkels, appartementen en woningen. De rij waartoe dit pand behoort bestaat uit winkels en appartementen met openbare (gratis) parkeerplaatsen. Uitvalswegen als A12, A348 en N325 alsmede voorzieningen als het NS station bevinden zich in de directe nabijheid.
Kortom een ideale kans voor diegene die graag een bijzonder pand willen betrekken waar een forse eigen stempel op gedrukt kan worden!

Korte indeling
Hal/ontvangstruimte, toilet, meterkast met moderne groepenkast, toegang naar de kelder, 2 werkkamers/kantoren, keuken met keukenblok, doorloop, vergaderruimte/woonkamer, en doorgang naar de zeer ruime garage/berging welke ook via de achterzijde is te betrekken. De woonkamer/vergaderruimte heeft directe toegang middels openslaande hardhouten deuren naar de besloten stadstuin.

Bijzonderheden:
– Ideaal pand voor eigen invulling en indeling
– Onderdeel van een vereniging van eigenaren
– Ingeschreven in de KvK
– Opstal verzekering gezamenlijk
– Bodemrapport aanwezig
– Bestemming Woondoeleinden/centrumdoeleinden A
– Zeer ruime garage/berging aanwezig
– Nabij centrum gelegen van Arnhem
– Voldoende parkeergelegenheid
– Voorzieningen in de directe nabijheid

Ons aanbod Neem contact op

Kerngegevens

  • Bouwjaar1954
  • Perceel
  • Woonoppervlakte117m2
  • Inhoud780m3
  • Aantal kamers1
  • EnergielabelD

Locatie